Bryllupper

Musik til brylluppet!

Der er mange traditioner forbundet med en bryllupsfest, så som brudemarch, festsange, taler, diverse festlige indslag, stor bryllupsmenu, kaffe og bryllupskage, og brudevalsen skal danses inden kl. 24.

 

Jeg sørger for, i samarbejde med serveringspersonalet (og evt. toastmaster) at spisningen går efter planen, og at vi når det hele til tiden.

 

Det er i princippet det samme med kobberbryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper (og diamantbryllupper 😉 ) Det kræver nogle gange både overblik og erfaring at få disse store fester til at forløbe efter planen.

 

For mig som musiker handler det også om situationsfornemmelse for hvornår og hvad skal der spilles, og hvor dominerende musikken skal være. Til bryllupper mødes 2 familier tit for første gang, og her kan den rigtige musik få en samlende rolle.

 

Efter bryllupskagen skruer jeg lyden op, sætter lidt lys på, og så starter brudeparret dansen med brudevalsen. Herefter åbnes “ballet” og jeg forsøger at ramme et repertoire, så alle får lyst til at deltage. Jeg slutter af, når der serveres natmad.