Gratis Festsange

Da jeg startede i branchen for mange år siden, var der som regel 4-5, ja nogle gange 7-8 sange til hver fest – ja, af og til blev det faktisk for meget.

Men i dag er der måske 1, 2 eller slet ingen, og det er en skam, fordi det at synge en sang, gør folk glade, løfter stemningen og giver en fin pause fra mad og snak, så det kan jeg varmt anbefale.

Derfor har jeg gennem længere tid samlet en masse sange sammen fra de fester, hvor jeg har spillet, og lagt dem op på denne side, så du forhåbentlig kan finde én, der kan bruges til din fest, eller festen hvor du er gæst.

For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige sang, har jeg inddelt sangene i undergrupper, så hvis du har brug for en sang til et sølvbryllup, behøver du kun at søge i mappen for “Sange til Sølvbryllup”. Derudover er der en mappe med “Fællessange”, som kan bruges til enhver festlig lejlighed.

Nogle af sangene har en rød boks i toppen med beskrivelse af, hvordan sangen skal fremføres. Denne boks skal naturligvis ikke medtages i den sang gæsterne får.

Download sangene gratis og gør dem evt. mere personlige i dit eget tekstbehandlingsprogram med fotos, clipart og tekst. God fornøjelse.