Referencer

Vi havde Allan til at spille ved Hardys 75 års fødselsdag på Hotel Amerika i lørdags… en fantastisk fest. Vi har holdt mange fester, og haft forskellige musikere, men ingen så gode som Allan, og det både under middagen og under dansen. Som et af mine mange børnebørn sagde: “farmor, Kandis spillede godt til jeres gulbryllup, men Allan er lige så god”… jeg giver ham ret.

Ellen og Hardy Kjær

Hej Allan.

Tusind tak for sidst – det var super musik du leverede.
Velvalgt repertoire under middagen – behagelig styrke –
fint akkompagnement til sangene, og et bredt dansevenligt repertoire efterfølgende.
Alle var supergodt tilfredse – så tak for en god aften.
Håber du vil spille for os en anden gang – det var en fornøjelse.

Evan Jensen

Vi vil bare sige tusind tak for underholdingen til vores sølvbryllup.(d 26/7 2014) Du skal bare vide, at du gjorde et fantastisk job. Selv om du havde vejret imod dig(30 grader)formåede du at holde os alle i gang på dansegulvet med rigtig dejlig musik. Der har også lydt en stor ros til dig fra alle vores gæster. Vi er i hvert fald sikker på, at når vi skal bruge musik igen bliver det dig vi kontakter. Tak for en dejlig aften.

Lotte og Tommy

Tak for en absolut topklasse præstation i lørdags! (12-04-2014)
Når man hyrer en musiker man ikke kender, er det jo altid lidt “knald eller fald”. Men vi vil godt sige, du levede mere end op til vores forventninger og alle de gæster vi indtil nu har talt med, har været meget imponeret. Meget fint lydniveau, fine sangvalg, god timing og ikke mindst er du en god sanger.
Du spillede vidst et Coldplay nummer på et tidspunkt (?) og en gæst sagde i går til os; Det lød som om det var Coldplay selv der spillede. Vi vil helt klart anbefale dig til andre.

Tak for en god indsats.

Line og Lars

Kære Allan, tusind tak for en helt fantastisk underholdning til min 60 års fødselsdag. (30-10-2015) Det er længe siden, jeg har hørt en musiker, have fingeren så meget på
pulsen, som du har.
Du var med hele tiden, og på intet tidspunkt kunne man sige du spillede for højt
eller du ikke fornemmede stemningen.
Jeg tænker på om du overhovedet fik spist?
Mit ønske om den specielle afslutning, blev opfyldt til fulde.
Det er skønt at høre tilbagemeldinger fra festen, og mange netop siger, det er
vel nok dejlig med sådan en musiker fremfor den sædvanlige jukeboxe.

Tusind tak fordi du satte prikken over i’et 🙂

Med Venlig hilsen
Rita Pedersen

Rita Pedersen

Atter en dejlig fest, denne gang et guldbryllup, som du har helt i din hule hånd – du føler – følger med stemningen, gæsterne og din dejlige musik, som en professionel musiker blandt vore gæster sagde, “Han är fantasisk bra” Og som du selv præsenterer : Kort sagt, jeg forsøger at gøre en forskel ved, uden at dominere, at kunne “læse” selskabet.”
Tusind tak endnu en gang.
Venlig hilsen Bjarne og Karen Kongstad 7. februar 2015.

Bjarne og Karen Kongstad

Hej Allan. Tusind tak for en dejlig aften igår. (10-10-2015) Du leverede super skøn musik.. Det var helt igennem fantastisk musik. Der er en kæmpe ros til dig fra alle vores gæster. Du var med til at vi fik en fantastisk god fødselsdag, som vi aldrig vil glemme. Du er værd at anbefale. Mvh Jens og Lone

Lone og Jens Nielsen

Mange tak for sidst. Vi havde en rigtig dejlig aften og rigtig god musik til vores guldbryllup. Efterfølgende har vores gæster rigtig rost dig og den måde du forstår at fordele musikken på. Det passer perfekt og du spotter gæsterne 100%.

Det var en oplevelse vi vil huske tilbage på med glæde.

Så endnu en gang vil min kone og jeg sige dig tak for en 100% perfekt aften.

Gerda og Mogens Ditlevsen

Hej Allan.

Tusind tak for sidst.
Vi havde en helt fantastisk fødselsdagsfest på Tannishus i fredags sammen med familie og venner, god mad og sidst men ikke mindst dejlig musik.
Vores gæster var “oppe på mærkerne” helt fra start til slut, og vi nød den glade afslappede stemning, som prægede hele aftenen.
Vi er rigtig glade for at vi “googlede” ordet festmusik, og at du så poppede op. Vi lyttede til dine små indslag på din hjemmeside – de faldt straks i vores smag. Til festen leverede du varen lige som vi ønskede med dejlig dæmpet musik under middagen og fuld gas, da der skulle danses. Perfekt – tak for det.

Med venlig hilsen
Jytte og Henning

Jytte og Henning Jensen