Restaurant Skovbakken

Lad mig gøre din fest uforglemmelig!

Din fest, hvad enten det er en rund fødselsdag eller f.eks. sølvbryllup, er en enestående begivenhed. Man fylder jo ikke 60 år to gange, og det er meget få, der når at fejre sølvbryllup to gange. Så når du beslutter dig for at invitere familie og venner til den store dag, så skulle det gerne blive uforglemmeligt. En dag og en fest man kan glæde sig over og snakke om igen og igen. Dagen og festen kommer nemlig ikke igen.

Tilbage i 70’erne sang man med på en sang med ordene: “Lidt go’ musik gør alle mennesker glad – og skubber på når alting går i stå – Lidt gammeldags og pop – det hele kvikker op – når dagen er for trist og grå…

Jeg er professionel festmusiker, og jeg har spillet til tusindvis af fester. Det giver mig en kæmpe rutine og erfaring til “skubbe på, når alting går i stå”. Jeg kan “læse” gæsterne og sammen med dem være med til at skabe den bedst mulige fest, ud fra de rammer du har sat. Både med “lidt gammeldags og pop” men også lidt rock. Sammen med musikalitet er situationsfornemmelse en meget vigtig del af mit job.

Hvilken festlig begivenhed skal du fejre? Kig på boksene herunder…

Hvad skal du fejre?