Musik til dit bryllup

Musik til bryllup - Allan Stade

Bryllup - 12½ år - 25 år - 50 år - 60 år?

Musik til dit bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup. Det kræver oftest både overblik og erfaring at få disse store fester til at forløbe efter planen.

Der er mange traditioner forbundet med en bryllupsfest, så som brudemarch, festsange, taler, diverse festlige indslag, stor bryllupsmenu, kaffe og bryllupskage, og brudevalsen skal danses inden kl. 24.

Jeg kan trække af min rutine fra hundredevis af bryllupper, og kan i samarbejde med serveringspersonalet (og evt. toastmaster) sørge for, at spisningen går efter planen, og at vi når det hele til tiden.

Som brudepar på sådan en aften har man nok at se til. Man er måske en smule nervøs for, hvordan det skal gå: Når vi nu det vi skal, og bliver det den fest vi har drømt om og har brugt så mange penge på at skabe?

Et bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup kan ikke laves om. Jeg er klar med alt det, jeg kan bidrage med. Det er din bedste garanti for, at det bliver en uforglemmelig aften for alle.

Situationsfornemmelse

For mig som musiker handler det også om situationsfornemmelse for hvornår og hvad skal der spilles, og hvor dominerende musikken skal være. Til bryllupper mødes 2 familier tit for første gang, og her kan den rigtige musik få en samlende funktion. Jeg bliver altid rost for, at jeg spiller så dæmpet, at man uden problemer kan snakke sammen under spisningen.

Jeg har et stort, alsidigt repertoire med noget for enhver smag, og jeg kan spille til alle de festsange, der måtte komme.

Efter bryllupskagen skruer jeg op for lyden, sætter lidt lys på, og så danser brudeparret  brudevalsen. Herefter åbnes “ballet” og jeg forsøger at ramme et repertoire, så både unge og ældre får lyst til at deltage. 

Jeg slutter af, når der serveres natmad.

En bryllupsfest kan ikke laves om... Lad Allan Stade spille musikken.

Luk menu