Levende musik til enhver fest

Ingen fest uden levende musik

Jeg leverer den rigtige musik til enhver festlig lejlighed. Så har du brug for musik til dit bryllup, din fødselsdag, din datter eller søns konfirmation, til en fest eller reception i firmaet, en foreningsfest, en danseaften, en julefrokost eller andet…? Så kan du roligt lade mig stå for musikken.

Når jeg er ude at spille, bliver jeg tit kontaktet af gæster, som siger, at “de har lige været til en fest uden musik… men det er nu alligevel hyggeligere med levende musik”. 

 

Sagen er, at en god festmusiker kan “læse” selskabet og ved hjælp af musikken skabe en god atmosfære. Det giver gæsterne lyst til at slappe af og hygge sig. Festmusikeren sørger for, at de sange dine gæster evt. kommer med, lyder ordentlig. Han spiller dæmpet, når gæsterne vil snakke sammen, og følger med hvis de får lyst til at synge. Selv tjenerpersonalet er glade for den levende musik. Det gør deres job lettere.

Så for festens skyld… brug levende musik.  Levende musik giver festen en ekstra dimension.

 

Musik til enhver festlig lejlighed

For at være en dygtig festmusiker, skal man naturligvis være dygtig til at spille. Men det er også vigtigt at have situationsfornemmelse og så at have den rutine og erfaring, der kommer efter at lave spillet til flere tusinde fester. Jeg er så heldig, at jeg hele tiden får nye kunder. Men jeg har også mange faste kunder som jeg spiller for år efter år. Og kunder hvor jeg har spillet til familiens private fester igennem årtier.

Jeg har igennem en efterhånden lang karriere prøvet at spille til enhver tænkelig type fest, og hver type fest kræver noget særligt af mig. Og er der noget jeg rigtigt godt kan lide ved mit job er, at der aldrig er to fester, der er ens. Det er altid nye omgivelser, nye gæster og altid glade mennesker, som er med til at inspirere mig til at yde mit bedste, så har du festen, så har jeg musikken, evnerne og erfaringen til at gøre din fest til en succes.

Du er velkommen til at fortælle mig, hvilke forventninger du har til festen, og hvilken type musik, du selv godt kan lide. Jeg har repertoiret til enhver festlig lejlighed.

Giv din fest en ekstra dimension. Lad Allan Stade spille musikken!