Download gratis festsange

Musiker med keyboard

OBS...

Nogle af sangene har en lille grøn boks, med et N i, efter sig. Det er noderne til sangen i en sangbar toneart (PDF – fil)

Baggrunden for disse sange...

 

Kære gæst, jeg har samlet en buket gratis festsange til dig. De bedste og mest populære sange samlet sammen over en periode på 20-30 år.

Da jeg startede i branchen for mange år siden, var der som regel 4-5, ja nogle gange 7-8 sange til hver fest – ja, af og til blev det faktisk for meget, fordi spisningen kom til at vare for længe!

Men i dag er der måske 1, 2 eller slet ingen, og det er en skam, fordi det at synge en sang gør folk glade, løfter stemningen og giver en fin pause fra mad og snak, så det kan jeg varmt anbefale.

Derfor har jeg som sagt samlet en masse gode sange sammen fra de fester, hvor jeg har spillet, og lagt dem op på denne side. Forhåbentlig finder du én, der kan bruges til din fest, eller festen hvor du er gæst.

 

Download gratis festsange

For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige sang, har jeg inddelt sangene i undergrupper, så hvis du har brug for en sang til et sølvbryllup, behøver du kun at søge i mappen for “Gratis festsange til Sølvbryllup”.

“Gratis velkomst og velbekomme sange” er små sange med typisk et vers. De lægges ved tallerknerne og synges, når dine gæster er sat til bords og du har budt velkommen.

Derudover er der en mappe med “Fællessange”, som kan bruges til enhver festlig lejlighed.

Nogle af sangene har en rød boks i toppen med beskrivelse af, hvordan de skal fremføres. Denne boks skal naturligvis ikke medtages i den sang gæsterne får.

Download sangene gratis og gør dem evt. mere personlige i dit eget tekstbehandlingsprogram med fotos, clipart og tekst.

Rigtig god fornøjelse!

Danebrogsflag

God fornøjelse og god fest!

Glad smiley