Sange til konfirmationen

Sange til konfirmationen

Her er en håndfuld sange til konfirmationen. Nogle mennesker er gode til at holde taler, andre kan digte flotte sange og andre igen har måske evner som komiker eller kan lave smarte indslag med fotos og film fra en computer. Hvis du ikke falder ind under nogen af disse kategorier, kan du finde hjælp på disse sider.

Mit navn er Allan Stade. Jeg er professionel festmusiker, og har gennem tiden spillet til adskillige hundrede konfirmationer. Jeg har samlet en lille buket af de bedste og mest tidsløse sange sammen.

Der er nogle festlige sange imellem, som kræver lidt rekvisitter. (Balloner) Der er også en takkesang, som kan bruges af konfirmanden.

Find velkomst og velbekommesange til konfirmationen her!

Du kan se selv sætte dit ejet personlige præg på sangene ved at downloade dem og f.eks lægge fotos på i dit billedbehandlingsprogram. Der kan også lægges lidt ekstra informationer på, som f.eks. navne og datoer ved hjælp af dit tekstbehandlingsprogram.

Gør gæsterne glade med en sang. Hent den gratis her. Og husk at sangene fungerer bedst, når de bliver spillet af en dygtig, levende musiker.

Rigtig god fornøjelse!

Klik på sangen du vil downloade

Danebrogsflag

God fornøjelse og god fest!

Glad smiley