Sange til dit sølvbryllup

Velkomstsang til dit sølvbryllup

Velkomstsang til dit sølvbryllup… ? Start og slut spisningen med en lille sang. Der er naturligvis ingen regel der siger, at man skal gøre dette, men som der står i en gammel sang: “Syng, syng, syng og vær glad, syng med den stemme du har…” . Jeg tror de fleste synes, det er en hyggelig måde at begynde festen på, og velbekomme sangen markerer, at nu er spisningen slut. Så derfor har jeg samlet de bedste sange sammen, så du har lidt at vælge imellem.

Mit navn er Allan Stade. Jeg er professionel festmusiker, og har, ved at have spillet til flere hundrede sølvbryllupper, kunne samle en stak af de bedste velkommen/velbekomme sange sammen fra fester over hele landet. Du er velkommen til frit at bruge dem, som et krydderi på din fest. 

Find andre sange, som kan bruges til sølvbryllup, her!

Du kan selv sætte dit ejet personlige præg på velkomstsangen ved at downloade den og f.eks lægge fotos på i dit billedbehandlingsprogram. Det er desuden meget brugt, at man laver en lille folder med velkommensangen på een side, velbekomme sangen på en anden og menuen på bagsiden.

Gør dine gæster glade med en lille sang. Hent den gratis her. Og husk at sangene fungerer bedst, når de bliver spillet af en dygtig, levende musiker.

Rigtig god fornøjelse!

Klik på sangen du ønsker at downloade

Velkomst sange

Velbekomme sange

balloner

God fornøjelse og god fest!

Danebrogsflag