Velkomst og velbekomme sang til konfirmationen

Velkomstsang til konfirmationen

Man behøver ikke nødvendigvis at have en velkomstsang til konfirmationen, men jeg synes nu, det er en god idé at prøve at overbringe glæden ved at synge til den næste generation. Det er også en hyggelig måde at begynde festen på, og velbekomme sangen markerer, at nu er spisningen slut. Jeg har derfor samlet en lille buket af de bedste og mest brugbare sange sammen, så du har lidt at vælge imellem. Melodierne er måske ikke helt moderne, men er alligevel kendt af alle generationer.

Mit navn er Allan Stade. Jeg er professionel festmusiker, og har gennem en lang karriere samlet de bedste velkommen/velbekomme sange sammen fra flere hundrede konfirmationer. Du er velkommen til at bruge dem, som et krydderi på dit barns store dag. 

Du kan se selv sætte dit ejet personlige præg på sangen ved at downloade den og f.eks lægge fotos på i dit billedbehandlingsprogram. Det er desuden meget brugt, at man laver en lille folder med velkommen sangen på een side, velbekomme sangen på en anden og menuen på bagsiden.

Find andre sange til konfirmationen her.

Gør gæsterne glade med en sang. Hent den gratis her. Og husk at sangene fungerer bedst, når de bliver spillet af en dygtig, levende musiker.

Rigtig god fornøjelse!

Klik på sangen du ønsker at downloade

Velkomst sange

Velbekomme sange

balloner

God fornøjelse og god fest!

Danebrogsflag