Velkomst og velbekomme sange til bryllup

Velkomst og velbekomme sange til bryllup

Allan Stade ved keyboard
Hotel Admiralen

Velkomstsange til bryllup… Eller til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og diamantbryllup.

Start og slut spisningen med en lille sang. Der er naturligvis ikke en regel der siger, at man skal gøre dette, men som der står i en gammel sang: “Syng, syng, syng og vær glad, syng med den stemme du har…” . Jeg tror de fleste synes, det er en hyggelig måde at begynde festen på, og velbekomme sangen markerer, at nu er spisningen slut. Så derfor har jeg samlet de bedste sange sammen, så du har lidt at vælge imellem.

Mit navn er Allan Stade. Jeg er professionel festmusiker, og har gennem en lang karriere samlet de bedste velkommen/velbekomme sange sammen fra fester over hele landet. Du er velkommen til frit at bruge dem, som et krydderi på din fest.

Du kan selv sætte dit ejet personlige præg på dem, ved at downloade dem og f.eks lægge fotos på i dit billedbehandlingsprogram. Det er desuden meget brugt, at man laver en lille folder med velkommen sangen på een side, velbekomme sangen på en anden og menuen på bagsiden.

Gør gæsterne glade med en sang. Hent den gratis her. Og husk at sangene fungerer bedst, når de bliver spillet af en dygtig, levende musiker.

Rigtig god fornøjelse!

Klik på sangen du ønsker at downloade

Velkomstsange

Velbekomme sange

balloner

God fornøjelse og god fest!

Danebrogsflag