Velkomst og velbekomme sangen til fødselsdagen

Velkomst og velbekomme sangen til fødselsdagen

Allan Stade ved keyboard

Velkomstsangen til fødselsdagen synes de fleste er hyggeligt. Et lille vers der fortæller, at nu starter vi!

Der er selvfølgelig ingen regel der siger, at man skal starte (og slutte) spisningen med en lille sang. Men som den gamle vise siger: “Syng, syng, syng og vær glad, syng med den stemme du har…” Velkomstsangen starter spisningen, og velbekomme sangen markerer, at nu er spisningen slut. Så derfor har jeg samlet de bedste sange sammen, så du har lidt at vælge imellem.

Mit navn er Allan Stade. Jeg er professionel festmusiker, og har gennem en lang karriere samlet de bedste velkommen/velbekomme sange sammen fra fester over hele landet. Du er velkommen til at bruge dem, som et krydderi på din fest. 

Du kan se selv sætte dit ejet personlige præg på sangene ved at downloade dem og f.eks lægge fotos på i dit billedbehandlingsprogram. Det er desuden meget brugt, at man laver en lille folder med velkommen sangen på een side, velbekomme sangen på en anden og menuen på bagsiden.

Gør dine gæster glade med en velkomstsangsang. Hent den gratis her. Og husk at sangene fungerer bedst, når de bliver spillet af en dygtig, levende musiker.

Rigtig god fornøjelse!

Tryk på sangen du ønsker at downloade

Velkomst sange

Velbekomme sange

balloner

God fornøjelse og god fest!

Danebrogsflag