Musikken

Når man skulle vælge musiker til sin fest i “gamle dage”, var det vanskeligere og mere usikkert, end det behøver at være i dag. Hvis man ikke selv kendte eller havde hørt en god musiker til en tidligere fest, var man nødt til at slå op under musikere i telefonbogen, og så ellers tage dem fra en ende af. Men man havde ingen mulighed for at høre om de rent faktisk kunne spille og synge. Der var desværre nogen, der  fik sig en dårlig oplevelse, når den store festdag kom.

Den risiko er knap så stor i dag, hvor man kan gå “nettet” og google sig frem. På musikernes hjemmeside skulle man så gerne kunne høre eksempler på hvordan hun/han spiller og synger, og måske er du heldig også kunne se en video.

 

 

Alt dette gør, at du bedre kan træffe en afgørelse om, hvem du vil have til at spille til din fest.

Jeg synes det har været svært, at vælge de sange, som jeg ville præsentere for dig. Jeg spiller til så mange forskellige fester med gæster i alle aldersgrupper. Derfor har jeg valgt at samle en god håndfuld sange fra de sidste seks årtier samt yderligere lidt dansktopmusik. For at det ikke skal vare for længe, har jeg kortet sangene ned til små småbrudstykker. Hvert indslag varer mellem 3 til 4 minutter.

Jeg håber, du kan lide musikken. Og jeg håber, at du kontakter mig, så jeg kan få lov til at spille til din næste fest!

Musikken er vigtigt til din fest
Allan Stade er klar til fest
Luk menu